White Hill Resort është një prej hoteleve më luksoze dhe të mahnitshme në bregdetin e Durresit. Ky resort i veçantë ndodhet në një ambient të pazakontë, ku bukuria e natyrës dhe komoditeti takohen në një harmoni tërheqëse për të gjithë vizitorët. Dhomat e hotelit në White Hill Resort janë të dizajnuara me kujdes për të siguruar një përvojë të jashtëzakonshme për udhëtarët. Secila dhomë është e përshtatur me elemente moderne, ndriçim të natyrshëm dhe pamje të mrekullueshme drejt detit ose gjelbërimin e mrekullueshëm të natyrës. Dhomat e hotelit ofrojnë një gamë të gjerë të shërbimeve të larta, duke përfshirë krevate të rehatshme, banjot private të mëdha, ajër të kondicionuar, mini-bar, televizorë të shkëlqyeshëm dhe akses në internet pa kufi. Për më tepër, vizitorët kanë mundësi të zgjedhin mes dhomave me pamje drejt detit ose atyre me pamje të bukur nga pyjet dhe kopshtet e rrethit. Në shtëpinë e restorantit, të cilën e shpërndanë disa restorante, që nga ato me pamje të mrekullueshme të detit deri te ato të specializuara në kuzhinën lokale dhe ndërkombëtare, vizitorët mund të shijojnë kuzhinën e shkëlqyer dhe shërbimin e shkëlqyer. Përveç kësaj, White Hill Resort ofron edhe shërbime shtesë si pishina e jashtme, qendra fitnesi, aktivitete sportive në plazh, si dhe spa dhe qendra relaksimi për të ofruar një përvojë të plotë të stresit dhe relaksimit. Me një ambient të mrekullueshëm, shërbime të larta dhe pamje të mahnitshme, White Hill Resort në Durres është një destinacion i përjashtëm për udhëtimin tuaj në bregdetin e Adriatikut. Fix: +355 52 504 100 Cel: +355 69 313 66 66 Adresa: Rruga e Currilave, 2001, Durres, Albania Email: info@whitehillhotel.al Web: www.whitehillhotel.al Instagram: whitehill.hotel Facebook: White Hill Hotel

The Restaurant at White Hill Resort is a wonderful gastronomic destination where you can enjoy excellent food and amazing sea views, which embraces its warm and welcoming atmosphere on the second floor.
Located in a wonderful coastal setting in Currila, Durrës, the restaurant at White Hill Resort offers an excellent experience of gourmet cuisine and local cuisine, accompanied by outdoor views of the sea and the clear sky.
The interior of the restaurant is styled with elegance and class, using pastel colors and modern elements to create a refined and warm atmosphere. Elegant tables and magnificent lights provide a pleasant and fruitful environment to enjoy an unusual dinner or a wonderful lunch.
In addition to the indoor environment, the restaurant at White Hill Resort offers a beautiful terrace with an amazing view of the sea. Open views and fresh ocean air make it a special place to enjoy a romantic dinner under the stars.

The restaurant menu offers a wide range of fresh and delicious dishes, including local specialties of fish, meat, pastries and much more. Each dish is prepared with care and love by experienced chefs, using only fresh and high quality ingredients.
The excellent and friendly staff are ready to provide exceptional service and make your visit to the restaurant an unforgettable experience in every aspect.
The restaurant on the second floor of White Hill Resort is more than a place to eat; is a perfect destination to enjoy great food, celebrate special occasions and create unforgettable memories with loved ones and friends.

About More

In addition to room services, White Hill Resort also offers a wide range of activities and services for guests, including restaurants, bars, swimming pools, fitness center, and beach services. This makes staying in double rooms a complete and satisfying experience for travelers who choose this wonderful seaside destination in Durres, Currila.